30 nov. 2010

Då var det tisdag!

Ganska skönt man jobbar bara 3 dagar den här veckan och en dag är redan
avverkad ;D
Då kan man ju sitta här och lägga upp lite bilder på vad man har gjort istället :)


Den här var visst en av sambons favoriter, han tyckte katten var som cool!




Jag tänkte pröva på att göra en annorlunda vin-hängare och sådär blev den :) Jag ÄLSKAR den lilla kissen! Sjukt söt ^^



Jag har gjort några till också men har inte hunnit tagit några bilder på dom än så det kommer väl så småningom :)

Just nu håller jag på med två födelsedagskort jag fått på beställning till en kille och en tjej, så när dom är klara (innan fredag) så ska jag nog ha tid att lägga upp dom på min kära blogg!

Over And Out!

24 nov. 2010

Skisstävling....

...skapare Pojjo! ^^

Här har vi mitt bidrag till hennes underbara skiss-tävling, det här var första skisstävlingen jag har försökt mig på (om jag minns rätt, hehe) så jag blev rätt så stolt över resultatet :)

Jag fick en tidig födelsedagspresent av svärmor min och i det lilla gotte-paketet fanns det ju glimmermist så jag har glimmermistat min lilla sjuka kanin :) Glitter kanske inte passar in om man är sjuk men jag tänkte det kan ju alltid pigga upp den stackars kaninen :P hehe





Så där har vi mitt lilla kort :)

Sedan måste jag visa en bild på mitt nya scrap-godis ^^ Jag var ju som sagt hos Nettans scrapbooking i Vännesby i helgen och försökte sälja kort (de for bara 3st och 1 tag, men jag hade skit kul ^^) men jag kom ju hem med mer än vad jag kom dit med i alla fall ;)



Då var det allt från mig!
Over And Out :)

19 nov. 2010

Spännande!!

Igår var jag och min kära pojkvän/sambo på en dejt-dag (i Umeå) kan man väl kalla det :) Vi åt lunch på café, såg Harry Potter på bio och den var KLART sevärd, kalla mig nörd men jag gillar verkligen dom filmerna :) Man har faktiskt vuxit upp med dom så då är det ju klart man måste se ALLA filmerna ;)

Men förutom det jag nämnde överst så shoppade vi också ;) Jag införskaffade mig en jääätte mysig stickad tröja och även 2 stycken scrapbooking tidningar (på engelska) ^^ Nä så hela gårdagen var verkligen perfekt :)

Men då var det ju inte de som var just spännande, utan det som är just spännande/nervöst är att imorgon ska jag åka till NettansScrapbooking i Vännäsby och ställa ut mina julkort på en marknad! Iiiihhhhh, shit.....vad har jag gett mig in på! Har sammanlagt gjort 38 kort så jag hoppas att det räcker. Men å andra sidan kanske man inte får ett enda sålt så då står jag där med 38kort och vet inte vad jag ska ta mig till...Som sagt vi ser väl!

Så kvällens sysselsättning kommer att bestå av strykning av dukar, lite packning/sortering och när jag väl håller på att stryka så slänger jag nog upp dom nya gardinerna till köket!

Är det någon som har några tips vad man skulle kunna tänka på när man väl står där på marknaden och försöker se ut som att man inte ska svimma när som helst?
Förutom det vanliga "vara trevlig och leeeeeee", jag har fixat lite små grejjs till bordet och så har min sambo fixat växel medans jag var på jobbet idag.

Wish me luck!
Over And Out!

14 nov. 2010

Pysselhäxorna igår!

Kom hem klockan 01.00 igår efter en heldag/kväll med pyssel, från 10.00-24.00 ^^ Jag har officiellt fått min svärmor att bli lika beroende som mig då det gäller scrapbooking (jag drog med henne till träffen igår, hehe)! Sitter och pratar med henne på telefonen nu och vi diskuterar vad hon ska köpa för att komma igång med sitt nya intresse ;) Yeeey jag har en pysselkompis ^^

Så snart bär det av till en till pysselträff fast den är baaara 4timmar ;) Sen så ska jag höra med min kära svärmor om hon ska komma hit och pyssla ikväll medans sambon är och repar med sitt band ^^

Ja nä men de får vara allt från mig för tillfället :)

Over And Out :)

8 nov. 2010

Julkort med.......

Spotlight teknik, det här vad de första kortet jag gjort med en sån här typ av teknik. Har nu lärt mig att det skulle passa bättre med en stämpel där man kan måla klara färger! Men som sagt nu fick det bli så här och de kan ju bara bli bättre nästa gång ;)

Vad faktiskt en kul grej att göra, man behöver inte ens måla hela stämpeln och det
blir ändå ett bra kort :) Jag hittade den här tekniken på youtube (självklart) och det här är länken Spotlighting technique :)




Jamen där har vi resultatet :) Tycker stämpeln är skiiit söt men som sagt nästa gång blir det nog en stämpel där man kan måla starkare/klarare färger :)

Ska nog försöka mig på ett nytt redan nu ;)

Over And Out!

7 nov. 2010

November challenge

Okey so here we have my five cards for the Christmas Cards All Year ´Round November challenge :)

Card 1:



This was the first card I made and I just wanted to try to make a card with more than one tree. I needed to use ribbons so they winded up under the trees. I also but one some punched out snowflakes to add more white to the card :)

Card 2:



I wanted to make a simple Christmas card with a tree and not much more, so I started with red cardstock as base then I cut out a merry christmas paper, glued it on then I threw in the ribbon and at last I cut out two of the same trees but with different colors and put one behind the other to make a different effect then it would look like with one color.

Card 3:



On this card I drew the tree myself and cut it out from a suitable green paper :) Other than that i did not do much, the paper I bought from panduro hobby and the design is Vibeke Spigseth and I really love this paper in the background. In the middle of every snowflake I used my pearlmaker (color: pearl).

Card 4:



This card I made an origami-tree that I found on youtube, and there is actually 2 stamps put together on this card. The swirl comes from reprint and I dont remember where the writing comes from and I cant find it either. The round snowflakes I made with my pearlmaker and I also put some on the tree but it does not show unfortunately.

Card 5:




On this card i wanted it to look like a winter wonder land. I used my pearl maker to do the snowflakes and I also put some pearlmaker-snowflakes on to the tree but it does not show that good on the picture. To make the tree i searched for a good origami-tree on youtube and went from there. And the christmas greeting i like to think is the moon :)

Cards number 3, 4 and 5 have white/brown net-ribbons from a store called panduro. So I hope that also you consider them as ribbons, I know i do :) :P

Well thats all for me tonight, good luck to everyone thats in this challenge :)

6 nov. 2010

Good Enough helt enkelt!

Jag satt på svensk scrapbooking igår/idag och fick några tips hur man
skulle kunna komma över...du vet.... de där hjärnsläppet man får ibland!

Ett av dom många bra tipsen var att sluta tänka på det så mycket (så tolkade jag det i alla fall) och inse att man gör det bästa man kan och det är Good Enough!
Sedan hade jag en canvastavla till övers och av en annan ide så började jag
göra en tavla som jag planerar att sätta upp ovanför mitt skrivbord :)

Men här har ni resultatet...inget speciellt utan helt enkelt bara
Good Enough ;)







Over And Out!

2 nov. 2010

Tisdag kväll ^^

Så här kommer ni få några bilder för att se vad jag har sysslat/sysslar med ikväll ;D
Jag håller äver på att försöka överföra mina scrapgrejer till ett halvt skrivbord, kommer bli intressant att se hur jag kommer att lösa det :P Aja men nu till det som jag började med....några bilder helt enkelt :)












Ja där har ni lite att titta på om ni känner för de :P
Nu ska jag återgå till mitt målande ^^

Over And Out!

YEEEEESSS!!!

Inte nog med att man varit och införskaffat sig nya godsaker hos margitha
idag. Nej så när man kollar i brevlådan när jag kom hem så har mina efterlängtade Lili Of The Valley älsklingar kommit :D :D :D

Och här har ni dom ;)

















Ojojoj vad jag är lycklig :D