30 sep. 2010

Jag är inte död! :D (men min inspiration är det)

Hahaha, jag klarade av att köra både tisdag och onsdag utan att dö eller ta någon brevlåda med mig på köpet! Men imorgon kommer den största utmaningen av dom alla! Jag ska nämligen köra heeeeeeelt själv då för första gången! Jag komme då ihåg min rutt igår så jag får hoppas jag klarar av den när jag sitter där själv i bilen! ^^

För övrigt så har min inspiration typ totalt försvunnit, kan vara för att jag har vart så slut i skallen när jag väl kommer hem från jobbet att jag inte orkar göra nåt. Hoppas att de är det för sånt går ju över, måste bara försöka hitta den där inspirationen igen som är så saknad! ^^

Jag har då köpt ScrapGlue tror jag de hette från AlteahsMix så jag får hoppas att det fungerar så jag kan limma fast band och rosetter. Men är ju inge kul att göra nåt när det bara känns jobbigt, kanske får sätta mig och rita eller nåt sånt för att få igång inspirationen igen :)

Nu sitter man här och väntar på att man ska dra sig iväg till mitt andra jobb, ska jobba på dagis Skogsgläntan idag! Skulle mycket hellre jobbat på posten så man får öva lite mer, men vad kan man göra när man redan har lovat att komma och jobba på Skogsgläntan. Ska stänga idag vilket känns lite drygt, då slutar jag inte för än sista barnet åker och det brukar vara mellan 17.15 -17.45, så man kommer vara ganska hungrig. Sedan får man ju inte ens åka hem då utan då är det dags att städa upp och låsa alla dörrar osv. Men men det är ju pengar och med pengar kan man betala räkningar och köpa scrapbooking tillbehör ;)

Nädu nu ska man ta och börja göra sig i ordning sen blire att börja traska iväg till jobbet och vara så glad och trevlig det bara går!

Jag skriver väl troligast igen fredag kväll om jag överlever min körning utan att åka vilse :P

Over And Out!

27 sep. 2010

Julkort!

Först och främst så överlevde jag min första dag som lant-brevbärare! Yeeey! Men jag körde inte idag utan följde bara med på min rutt, imorgon ska jag däremot köra med en kvinna med mig. Man får helt enkelt se hur det kommer att gå! Vill ju inte klanta till sig direkt när man nybörjat jobba.

Men nu var det ju inte de vi skulle skriva här egentligen. Jag har ju försökt att ta några bilder på dom 3 1/2 julkort jag har (1/2 julkortet är under konstruktion, den har ingen insida ännu) så nu ska jag försöka lägga upp dom så ni får kika lite :)


Så här kommer kort nr1:










Julkort nr2.









Den söta lilla ängeln på framsidan är ifrån AltheasMix, ävenså dekorations papperna!

Julkort nr3.











Klistermärket, papperet och stämpeln på insidan är från AltheasMix. God Jul stämpeln och tagen på utsidan kommer ifrån panduro.

Sedan nu så har vi det påbörjade kortet.







På det här kortet har jag prövat på dubbelrosetten som jag skrev om tidigare, funkar väldigt bra även om det kanske syns lite dåligt på bilden :)

Jamen det var allt för mig, nu blir det till att hoppa in i duschen sen ta en tidigkväll. Jag ska ju till och med få köra postbilen imorrn, man är ju lite nervös inför det kan jag lova! Men det kommer nog gå bra hoppas jag :)

Hade bra allihopa!

Over And Out!

ojojoj...

Ja nu sitter man här, en halvtimma kvar tills det nya vikariejobbet börjar. Snacka om att jag är sjukt nervös, hade ont i magen hela gårdagen. Varför det kan man ju börja undra?? Här har du svaret, jo för jag ska börja arbeta på posten och köra ut brev/reklam med en POSTBIL som är om jag måste påminna er helt bakvänd, man sitter ju och kör på höger sida för tusan!

Jag kommer att jobba 07.15-15.20 nästan varje dag, men efter den här dagen har slutat så ska jag gå en sväng till våran syaffär här i Robertsfors och se om man kanske hittar sig några fina band man kan köpa :)

Sitter här och håller på att somna, man får ju hoppas man inte somnar vid ratten :/ Nej men de ska nog gå bra, både idag och imorgon så kommer jag att ha "inskolning" så jag kommer inte vara själv i alla fall. Men på onsdag....ja då....börjar allvaret. Hemskheter.

Aja, önska mig lycka till!

Over And Out!

26 sep. 2010

Älskade rosett!

NUUU så har mina problem blivit lösta, eller ja i alla fall några av dom. Jag har länge suttit och funderat över hur alla människor får såååå snygga rosetter på deras kort och idag snubblade jag över en blogg av en tjej som heter Anna och mitt lilla problem var som bortblåst. Hon har steg för steg beskrivning med bilder hur man gör en skiit snygg dubbelrosett.

http://annaspyssel.blogg.se/2009/october/att-knyta-rosetter.html <--Där hittas den!

Jag har provat på att göra några stycket och dom blir riktigt snygga ^^ Då har vi ju bara mitt andra problem som jag hoppas få löst snart, hur man får band och rosetter att sitta snyggt på ett kort utan att behöva använda häftapparaten!!! Jag gissar väl på att alla av er om läser nu tycker att jag är konstig som ställer en sån lätt fråga, men det går verkligen inte. Jag har rådfrågat en kvinna redan så nu väntar jag bara på svar och jag hoppas verkligen att det svaret blir en lösning på mitt andra problem :P

Som sagt jag är väldigt nybörjare, även om jag har gjort det ett tag så har jag aldrig riktigt förstått mig på vad jag gör tills nu då det börjar gå lite uppåt ^^
Men om ni har några tips och idéer som skulle kunna hjälpa mig på det minsta lilla sätt så SKRIV :D

Har börjat göra julkort, bara hunnit med 3st än men jag ska göra minst 4st till för att jag ska kunna skicka till dom jag vill så nu kommer jag nog att återgå till det. Får hoppas man får någon oväntad inspiration så man kan göra fin fina kort till mina nära och kära ^^

Kommer att lägga in bilder snart på de kort jag gjort, min pojkvän måste bara hjälpa mig med att ta bilderna... Han har ju en sån där hightec kamera som inte jag förstår mig på :P

Over And Out!