24 juli 2011

Semester...

...även om inte jag har någon i sommar så tänkte jag göra en semester-inspirerad tavla! Jag har använt lite av varje, eftersom jag älskar att resa så fick det lov att vara med ett flygplan, karta och resväska. Men vad är resor utan vykort och annat smått och gott som jag lyckades få med :)

Väskan var rätt så pillrig att göra, en massa vikningar men de får man helt enkelt ta ;) Sedan så har jag målat flygplansbilden med crackelpaint från TH, sedan har jag även använt mina DistressInks väldigt flitigt på den här tavlan.









Det var allt för idag, hoppas att alla har en bra kväll :)

Over And Out!

Grattis....

.... i förskott till farmor som fyller 80 den 6augusti.
Till henne gjorde jag ett väsk-kort under helgens pysselkväll.

Gemet ska inte vara där när hon får det, ska hitta något bättre att fästa med
så att den går att bära på utan att kortet öppnar sig, men här har ni den:







Sedan har vi den lilla tagen som fanns i väskans ficka:






Nu får vi hoppas att farmora tycker om hennes nya lilla väska :)

Over And Out!

Efter en.....

...underbar pysselkväll på Torpet i Sikeå, god mat, lite vin och scrapping....kan det bli bättre?? ;)

Sjukt kul hade vi i fredags, de slutade till och med att vi fortsatte till kl tre på dagen under lördagen oxå....de är riiiiktigt svårt att slita sig och packa ihop när man har fått in ett riktigt flyt ;) Jag och Angelica har redan bokat upp en till kväll nästa Söndag...jag som hade tänkt ta ett uppehåll, se så bra det gick ;P

Men här ska ni få lite bilder på kvällens kreationer :)

Först har vi tavla nr1:







Sedan har vi minitavlan, jag försökte mig på en lite SteamPunk stil men är som sagt inte vad vid det typ av stil( synd bara att limmet inte hade hunnit torka på bandet innan jag tog kortet :P )...det fick bli såhär iaf:



Hoppas ni gillare ^^
Over And Out!

21 juli 2011

Uppdatering.

Då var jag äntligen tillbaka, shit vad länge sedan det var man var inne på den här sidan! Har haft det fullt upp med en massa saker och ska även flytta till Västerås nu den 12augusti så det har varit mycket förberedelser inför det :)

Jag har fortfarande inte hunnit gjort något nytt men det kommer att ändras imorgon då jag och Angelica ska ha en mys/scrapkväll tillsammans :) De lär nog bli en uppesittarkväll så lite saker borde jag ju hinna göra ;)

Däremot tänkte jag lägga upp en LO som jag nu inser att jag har glömt bort, en LO som jag faktiskt är riktigt stolt över :) Hoppas ni gillar den med ^^







Det var allt ifrån mig den här dagen! Men som sagt det kommer att komma upp bilder från pyssel-kvällen och våra nya kreationer där ifrån efter fredag :)

Over And Out!